Ons team

Zakenkantoor Kerremans is uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar. We zetten meteen graag even op een rijtje waarom u voor ons zou moeten kiezen:

• Ervaren 
Guido Kerremans zit al sinds 1987 in de financiële wereld. Oorspronkelijk enkel gespecialiseerd in verzekeringen, later kwamen daar bankzaken bij en nog later het vastgoed. Guido heeft zijn passie voor zaken en zijn kennis van de financiële wereld met de paplepel doorgegeven aan zijn zonen. Die versterken sinds jaar en dag het kantoor, elk met hun eigen specialisatie. Guido en zijn team staan te popelen om zich aan U voor te stellen!

• Betrouwbaar en transparant
Uw zuurverdiende centjes verdienen een betrouwbare financiële partner.

• Dicht bij u 
Wij zijn geïnteresseerd in u. In uw dromen en uw ambities. Tenslotte spaart u om bijvoorbeeld een mooie reis te maken. U leent geld om een leuke flat te kunnen kopen. U sluit een verzekering af om u in geval van schade te laten bijstaan. Precies omdat wij u kennen, weten wij perfect hoe we u van dienst kunnen zijn.

• Ruim en professioneel aanbod
Verzekeren, sparen, beleggen,  … Groep Kerremans doet het allemaal! Ons aanbod is ruim, onze dienstverlening professioneel. We hebben kennis van zaken en zo hoort het ook. Uw financiële zaken verdienen een professionele, klantgerichte aanpak.

 

Steve Kerremans

Zaakvoerder

 

Zoon van en net als zijn vader gebeten door het financiële virus. Steve heeft financiële studies gedaan en is al snel na de hogeschool het kantoor komen versterken. Hij weet overal wat van maar is toch vooral gespecialiseerd in beleggingen, kredieten en vastgoed.

Steve heeft twee zonen van tien en dertien jaar die hem scherp houden. Wat hem ook scherp houdt, is zijn passie voor het fietsen. Een bezige bij die er toch altijd in slaagt tijd te maken om de klanten van goed advies te voorzien.

Kevin Kerremans 

Vennoot

 

Kevin is de jongste poulain van Kerremans & C°. Net als zijn broer trad ook hij in de voetsporen van zijn vader. Hij kent ondertussen het reilen en zeilen in de financiële wereld. En ook daarbuiten naar het schijnt…

Kevin is papa van een zoon van 13 jaar en speelt graag gitaar. Of hij er goed in is, dat moet u hem zelf maar eens vragen als u hem ziet. 

Guido Kerremans 

Oprichter/zaakvoerder

 

Moeten we Guido nog voorstellen eigenlijk? In 2017 mocht hij maar liefst 30 kaarsjes uitblazen. Niet zijn verjaardag (dat zijn een pak meer kaarsjes …) maar het aantal jaren dat Guido al actief is in de financiële wereld met zijn kantoor.

Naast zijn baan als kantoordirecteur is Guido al even actief (zo niet actiever) in het gemeenschaps- en verenigingsleven.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door aan zee en op de golf. Om uit te waaien, te genieten van het goede leven en energie op te doen om paraat te staan voor zijn vele klanten.

Anneke Claus 

Dossierbeheerder Verzekeringen

 

Eigenlijk heet ze Ann maar iedereen noemt haar Anneke. Nochtans weet Anneke best haar mannetje te staan tussen het Geslacht Kerremans. In 2009 deed ze haar stage in het kantoor en ze is er gewoon blijven plakken.

Ondertussen heeft Anneke zich de bank- en verzekeringswereld helemaal eigen gemaakt. Als ze niet aan het werken of studeren is (extra opleidingen, wellicht om de mannen de loef af te steken), brengt ze tijd door met haar hondjes Foxy en Aiko

Griet Reyntiens

Account Manager Bank

 

Griet heeft haar naam niet gestolen: een griet om u tegen te zeggen! Ze is geweldig goed met cijfertjes en heeft bijna twintig jaar ervaring in de bankwereld. Maar ook menselijk kapitaal is haar niet vreemd, want Griet was tot voor kort schepen lokale economie. Toch is Griet geen harde tante. Wél een dame die van aanpakken weet. En een zachte mama, van Juliette en Camiel.

Bart Smedts 

Account Manager Verzekeringen

 

Met 30 jaar ervaring in verzekeringen op de teller, is Bart van geen kleintje vervaard. Hij werd een krak in zijn vak bij bank- en verzekeringskantoor/immokantoor Walbers-Meersmans. En nu stelt hij zijn kennis en kunde in dienst van de klanten van Groep Kerremans, én zijn ‘oude’ klanten. Want zijn verzekeringsportefeuille maakte mee de overstap.

Bart werkt zich niet alleen uit de naad voor zijn klanten. Ook de Heindonkse fanfare Iever Maakt Vooruitgang profiteert van zijn ijverige inzet. Want als bezielde bugelspeler blaast Bart zijn longen uit zijn lijf. Sinds kort maakt hij ook deel uit van de fanfare van de" Malinois".

Stefaan Kerremans 

Stagiair Vastgoedmakelaar

 

Bij de familie Kerremans zit de liefde voor immobiliën in het DNA. Stefaan Kerremans, neef van Kevin en Steve, vervoegt zich deeltijds bij het team om uw vastgoedbelangen te behartigen.  De goedlachse leraar lichamelijke opvoeding combineert zijn sportieve en pedagogische bezigheden met een parttimefunctie bij het Vastgoedkantoor.  Een wereld van verschil, en net daarom een boeiende uitdaging. Stefaan heeft twee jonge knapen thuis, en is jeugdvoorzitter van het voetbal in Tisselt.  Wedden dat hij ook op de vastgoedmarkt scoort?

Thomas Kerremans 

Stagair Vastgoedmakelaar

 

Na een veelzijdige loopbaan in onder andere account- en projectmanagement, komt Thomas ‘thuis’ bij Kerremans. De neef van Steve, Kevin en Stefaan gaat aan de slag als makelaar om zijn steentje bij te dragen tot de vastgoedactiviteiten van de zaak. Omturnen is voor Thomas maar een kleintje: hij stak gezwind een bachelor lichamelijke opvoeding op zak. Sportiviteit zit bij hem trouwens in de genen. In zijn vrije tijd vind je hem op het tenniscourt of op de latten – skiën is zijn lang leven. Ook voor muziek heeft Thomas een boon. Op festivals en concerten laat hij de huizenmarkt even voor wat ze is, en blaast hij stoom af.