Ongevallen

Als u een ongevallenverzekering wilt afsluiten, dan zit u goed bij Zakenkantoor Kerremans uit Willebroek, nabij Tisselt. Een ongeval schuilt in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Maar als het bij u gebeurt, dan is het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken om financiële details. Daarom doet u er goed aan een betrouwbare ongevallenverzekering af te sluiten. Wist u trouwens dat u een specifieke dekking nodig heeft als u huispersoneel tewerkstelt, zoals een tuinman, poetsvrouw enzovoort? Ontdek hier onze verschillende waarborgen.

Uzelf en uw dierbaren beschermen met onze ongevallenverzekering uit Willebroek

Heeft u zich verbrand tijdens het koken of bent u lelijk gevallen met de fiets? In dergelijke gevallen bent u gedekt door uw ongevallenverzekering ‘Privéleven’, die u met een gerust hart afsluit bij ons kantoor in Willebroek, nabij Tisselt. Deze verzekering dekt namelijk ongevallen tijdens uw privéleven.

Wat is inbegrepen bij een ongevallenverzekering van ons kantoor uit Willebroek?

De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden een dekking aan voor medische kosten en blijvende invaliditeit of overlijden. Sommige ongevallenverzekeringen bieden u een uitgebreide bescherming tijdens bijvoorbeeld sportactiviteiten of ongevallen wereldwijd.

Bescherming van uw huispersoneel

Doet u af en toe een beroep op een poetsvrouw of tuinman? Dan bent u verplicht een ongevallenverzekering ‘Huispersoneel’ af te sluiten. Volgens de Belgische wetgeving moet iedereen die tegen betaling personeel tewerkstelt, dit personeel namelijk beschermen op de werkplek of op de weg van en naar het werk [1].

Wat is inbegrepen bij een ongevallenverzekering voor uw huispersoneel?

De meeste ongevallenverzekeringen voorzien in:

  • Terugbetaling van de medische kosten (hospitalisatie, behandeling en meer);
  • Vergoeding bij arbeidsongeschiktheid;
  • Vergoeding bij overlijden.

[1] Iedere persoon die tegen vergoeding manuele huishoudelijke activiteiten uitvoert, is onderworpen aan de RSZ.

Sluit een ongevallenverzekering af bij ons kantoor nabij Tisselt

Bent u van plan een ongevallenverzekering af te sluiten bij ons kantoor in Willebroek, nabij Tisselt? Aarzel dan niet om een afspraak te maken voor meer informatie. U bereikt ons telefonisch via 03/886.43.39 of vul het contactformulier in. U neemt ook contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@groepkerremans.be. Verder kunt u ook bij ons terecht als u interesse heeft in een motorverzekering of als u nog andere vragen heeft.